Виступ Олега Перегона, голови ХОГО «Зелений фронт».

Наш майдан почався в 2010 році, коли ми відстоювали парк Горького в Харкові. З тих пір представників «Зеленого фронту» били, порушували проти них кримінальні справи. Ми приїхали дуже злі, бо нас не чули багато років.

Приїхали, щоб нагадати про 3 важливі документи:
1) Національний план дій з охорони навколишнього природного середовища до 2015 року; 2) Громадська оцінка національної екологічної політики 2011 року;
3) Резолюція громадських слухань при екологічному комітеті Верховної Ради, у якій про сланцевий газ сказано все. Ніхто їх не прочитав. Це крапка в історії сланцевого газу на багато років в Україні. Їх треба виконати, щоб знову не робити майдан.

Назви кількох організацій: Товариство зварників України, Міжнародна асоціація фахівців похоронної справи, Федерація південного спорту України. Це члени Громадської ради при Мінприроди, які завтра будуть збиратися. Чому ця рада пропагує сланцевий газ? Розігнавши справжню раду, її створили, щоб проштовхнути сланцевий газ. У нас наболіло, ми приїхали сюди воювати. Ми кістьми ляжемо, але до попереднього стану повернення не буде.

Оставьте комментарий