Регіональний директор компанії Chevron Пітер Кларк наразі відмовився припускати, коли його компанія зможе почати розвідувальні роботи щодо видобутку сланцевого газу у Львівській області.
piter klark
Про це Пітер Кларк сказав у коментарі 7 жовтня. «Ми дуже задоволені рішенням обласної ради. Це – важливий крок на шляху до погодження Угоди (про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуть у Львівській області). Думаю, що це – дуже важливий для України проект, зокрема – для Західної України… Але Угода ще не підписана. Тому цей процес триває», – зазначив він.

На запитання, коли, на його думку, ця Угода могла б бути підписана, Пітер Кларк відповів: «Я не роблю припущень з приводу дати».

«Ми не можемо почати жодних робіт, поки не підписана Угода. Цього ще не сталося, і поки цього не сталося, ми мало що можемо робити», – додав регіональний директор компанії Chevron.

Своєю чергою, заступник голови екологічної комісії Львівської облради Микола Кадикало у коментарі пояснив, що після погодження з боку Львівської обласної ради над проектом Угоди надалі працюватиме міжвідомча комісія, до якої увійдуть і представники Львівської обласної ради. Зокрема комісія розгляне пропозиції і зауваження, які до неї скерувала Львівська облрада.

Після завершення роботи міжвідомчої комісії текст Угоди скерують у Кабмін, і вже уряд підпише її з компанією Chevron, пояснив Микола Кадикало.

Оставьте комментарий