Чиновники ЄС відмовилися від пропозицій введення нових регулювань в галузі нетрадиційного газу. Про це повідомляє видання Mirror.
Schiste_0
Прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон написав лист президенту Єврокомісії Жозе Мануелю Баррозу, застерігаючи його, що такий крок зашкодить інвестиціям та коштуватиме робочих місць.

Кемерон сказав: «Я був просто занепокоєний, що ми вже відстаємо з гідравлічним розривом пласта та нетрадиційним газом у порівнянні з Америкою, і будемо ще більше відставати, якщо ускладнимо законодавчі процеси«.

«Тому це гарний крок вперед. Він може дати 70 тисяч робочих місць у Великобританії або навіть більше, а також допоможе в тому, щоб стримувати зростання рахунків за комунальні послуги та зробити нас як місце для інвестицій більш конкурентоспроможними, — наголосив політик. — Ми маємо це пройти і переконатися, що ця галузь дійсно може йти вперед«.

Раніше британський міністр Майкл Феллон оголосив, що значна площа Англії та Уельсу буде відкритою для розвідки сланцевого газу шляхом проведення гідророзриву пласта.

Оставьте комментарий