Жоден з великих інвесторів не покинув Харківську область. Про це заявив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін, передає УНН з посиланням на прес-службу Харківської ОДА.
bilyaivska-400-h
«Абсолютно всі великі інвестори Харківської області залишилися працювати в регіоні. Це і Nestle, і Philip Morris, і компанія Shell. Ми зробили все можливе, щоб забезпечити їм комфортні умови роботи. Особисто голова облдержадміністрації Ігор Балута неодноразово проводив зустрічі з представниками іноземних компаній, в ході яких вирішувалися першочергові проблеми інвесторів, пов’язані з роботою в нашому регіоні«, — сказав Ігор Райнін.

Він зазначив, що Харківська область цікава інвесторам з різних точок зору. У першу чергу, інтелектуальним потенціалом, потужною промисловою базою і перспективами для розвитку аграрного сектора. Крім того, він повідомив, що сьогодні в області спостерігається фактичний приріст інвестицій.

Нагадаємо, 4 червня Донецька ОДА повідомила, що за роведення бойових дій утрудняє проведення заходів щодо життєзабезпечення регіону та гальмує реалізацію програми соціально-економічного розвитку області. За даними прес-служби, глава фінансового підрозділу компанії Royal Dutch Shell повідомив, що призупиняється розвідка родовищ сланцевого газу на сході України унаслідок складної суспільно-політичної ситуації та існуючу загрозу життя співробітників компанії.

Також нагадаємо, що американський нафтовий гігант ExxonMobil відмовився від планів видобувати газ на кримському шельфі через приєднання півострова до РФ.

Оставьте комментарий