Компанія Shell, у непрості часи для країни, продовжує тероризувати держслужбовців лобіюючи свої інтереси в супереч інтересів громад.
shell
Компанія «Шелл» продовжує працювати в Харківській області. Про це у програмі «Від влади до громади» на обласному радіо розповіла директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської ОДА Юлія Світлична.

За її словами, між облдержадміністрацією та компанією «Шелл» був підписаний Меморандум про взаєморозуміння щодо діяльності у сфері соціальних інвестицій відповідно до угоди про розподіл продукції на розвідку, розробку і видобуток вуглеводнів у межах Юзівської ділянки.

«У меморандумі було визначено підхід до розподілу соціальних інвестицій між регіонами і сферами діяльності на 2014 рік. Згідно Меморандуму передбачається вкладення інвестицій у соціальну інфраструктуру сільських громад і районів у вигляді проектів обласного рівня на реалізацію, яких компанією «Шелл» було виділено близько 500 тис. дол США. Ці соціальні проекти компанія відбиратиме разом з представниками облдержадміністрації та впроваджуватиме вже безпосередньо на території нашого регіону», — повідомила Юлія Світлична.

Оставьте комментарий